Sessie Stad der Gewoven Duisternis 5 maart 2022

Hoi allemaal,

Nu er gisterenavond versoepelingen van de coronamaatregelen zijn aangekondigd organiseren wij weer een Stad der Gewoven Duisternis sessie!

De broodnodige informatie;

  • Wanneer? Zaterdag 05/03/2022. Jullie zijn vanaf 19:00 welkom in Café Theseus. De sessie zal plaatsvinden tussen 20:00 en 0:00. Tussen 0:00 en 01:00 is het tijd voor gezamenlijk afbouwen, maar natuurlijk ook voor een hapje & drankje.
  • Wij zouden het waarderen wanneer jullie een zelftest zouden willen doen alvorens jullie naar de sessie komen. Dit is echter geen verplichting.
  • Heb je klachten? Blijf dan alsjeblieft thuis, ook als je gevaccineerd en/of negatief getest bent.
  • Wij willen extra benadrukken dat wij geen garanties kunnen bieden rondom eventueel besmettingsgevaar. Maak daarom zelf de overweging of naar de sessie komen voor jou het risico waard is.

Dit keer hebben wij minder tijd dan normaal om de sessie voor te bereiden en zijn daarnaast wat.. roestig. Wij waarderen jullie geduld en begrip en doen ons best om een enorm toffe sessie neer te zetten.

Last, but not least; het feedbacksysteem is tot zondag 20 februari 22:00 geopend voor iedereen die nog feedback wil indienen, of eerder ingestuurde feedback wil bijwerken.

Voor vragen en/of opmerkingen kunnen jullie ons altijd e-mail.
Hopelijk tot snel!

Met vriendelijke groet,
De Storytellers