Sessie Stad der Gewoven Duisternis 3 juli 2021

IC:

Geachte inwoners van Domein Tilburg,

Ik wil u allemaal uitnodingen voor een nieuw digitaal Elysium op zaterdag 3 juli. Inwoners en gasten gelijk zijn welkom om omstreek 20:00 ons digitale domein te betreden.

Afgelopen bijeenkomst was veelbewogen en ik zou daarom graag met u een moment stilstaan bij de gebeurtenissen en hun weerslag.
Maar vooruitkijken is ook belangrijk en daarom wil ik u er aan herinneren dat ik afgelopen Elysium alle in Tilburg aanwezige Clans heb verzocht om mij deze bijeenkomst te informeren over de stappen die de Clan in de komende maanden zal gaan ondernemen om van Tilburg een sterker, voorspoediger Domein te maken. Ik heb de hoopvolle verwachting alle Vereerde Primogen te mogen ontvangen voor een verrassend, maar vooral verhelderend gesprek.

Hoogachtend,
Uwe Wolff

Verheven, Bekend en Beroemd als Prins van Domein Tilburg
Erkend
Dapper
Competent
Doortastend

OOC:

Hoi allemaal,

Bovenstaand de uitnodiging voor de sessie van 3 juli 2021.

Aankondigingen:

  • Ook ditmaal vindt de sessie plaats via Discord, indien je nog geen toegang hebt tot ons Discord kanaal kun je daarvoor een e-mail sturen naar info@wovendarkness.com.
  • De sessie begint om 20:00 en wij zouden het waarderen als jullie rond 19:30 beginnen met aanmelden op de Discord server.

Met vriendelijke groet,
De Storytellers