Uitnodiging Oktober sessie 2020

Beste spelers,

IC:

De afgelopen maanden sleepte zich in een slakkengang aan je voorbij. Maanden gekluisterd zitten aan je Haven hebben je mentale gemoedstoestand geen goeds gedaan.

Tilburg blijft ondertussen onverminderd roerloos en haar straten verlaten. Nederland en vele landen met haar zijn in lockdown en Kine, Kindred en andere bovennatuurlijke groeperingen proberen met man en macht de wereldwijde pandemie die tot op heden miljoenen slachtoffers heeft geëist tot een halt te roepen.

En dan ineens breekt daar, op een anders nietszeggende avond in September die monotoon van jouw huidige bestaan. Ineens verschijnt daar bezoek aan jouw Haven. Wanneer je de deur opendoet zie je een mannelijke Nosferatu, gekleed in een zwart butler kostuum, parelwitte handschoenen om zijn handen, een zwarte lederen schoudertas gevuld met talloze documenten over zijn linkerschouder en een grijze rugzak over zijn rechterschouder.

Je bent in eerste instantie sceptisch over dit onaangekondigde bezoek, maar besluit de persoon toch aan te horen; “Een bessste avond, de Camarilla heeft besloten nieuwe techn-n-n-n-ieken aan te wenden o-o-o-m-m-m c-c-c-o-om-m-m-municatie tusssssen Kindred weer op gang te b-b-brengen. Ik laat u gra-a-a-a-ag zien wat de mogelijkheden zijn.”. De combinatie van een stotter én slis in zijn stem maakt dat hem volgen je wat moeite kost.. Hij zwaait de rugzak van zijn rechterschouder en haalt daar een apparaat uit. In de uren die volgen wordt je uitgelegd dat dit apparaat een “notebook” is en dat je met dit apparaat “digitaal” kunt communiceren van andere Kindred uit Domein Tilburg door een door de Nosferatu opgezet digitaal netwerk.Je hoofd duizelt na het bezoek van de mysterieuze gast, maar het vooruitzicht dat je weer kunt communiceren met mede-Kindred stemt je hoopvol. Misschien is dit het moment dat de getij zich zal keren?

OOC:

Hoi allemaal,

Wij hadden gehoopt deze uitnodiging eerder te kunnen versturen, maar helaas raakte de hectiek van ons huidige bestaan ook ons Storytellers. Je weet wat ze zeggen; Beter laat dan nooit! Bedankt voor jullie geduld.

Een aantal aankondigingen dan;

  1. Aankomende zaterdag 03/10/2020 organiseren wij Stad der Gewoven Duisternis haar eerste digitale sessie via Discord!

  2. De sessie begint om 20:00, maar wij verzoeken iedereen om UITERLIJK 19:30 aanwezig te zijn zodat wij jullie kunnen voorzien van OOC uitleg, charactersheets, feedback, etc, etc.

  3. Wij denken aan een eindtijd van 23:59, maar komen er graag samen met jullie achter of dit ook haalbaar en leuk is. Dit is een nieuw avontuur voor ons waarbij vallen en opstaan geregeld voor gaat komen, wij hopen op jullie begrip en medewerking.

  4. Wij hebben en Discord-server ingericht voor dit avontuur, de uitnodiging voor deze Discord-server hebben jullie per e-mail ontvangen.

  5. Wij verwachten van iedereen dat zij minimaal mee kunnen doen middels Spraak (dus een microfoon). Het meedoen via Video (webcam/camera) is een pré, maar als je die mogelijkheid niet hebt is dat niet erg. Let op: Indien je niet beschikt over een microfoon dan kun je dus helaas niet meedoen.

Wie zijn jullie héél graag aankomende zaterdag op Discord verschijnen.
Tot dan!

Met vriendelijke groet,
De Storytellers