Hoi allemaal,

Moe, maar voldaan kijken wij terug op onze eerste Discord-sessie ooit. Wij hebben het idee dat wij samen met jullie een bijzonder geslaagde sessie hebben neergezet en willen daarom alle aanwezigen bedanken voor hun aanwezigheid, kalme berusting en participatie!

Door naar de aankondigingen:

  1. Wij zouden het ontzettend waarderen wanneer jullie ons laten weten wat jullie van de sessie vonden. Sterker nog, die feedback hebben wij momenteel echt even nodig. Sommige van jullie hebben al het een en ander met ons gedeeld, maar vermoeidheid maakt dat de kans bestaat dat niet alles is blijven plakken. De evaluatie topics zijn te vinden op ons Forum of op Facebook in het Theekransje der Gewoven Duisternis. Alvast bedankt!
  2. De volgende sessie vindt plaats op 7 november.
  3. Dit jaar geen december sessie! De eerstvolgende sessie daarna zal plaatsvinden op 9 januari 2021.
  4. Feedback dient voortaan via het feedbacksysteem aangeleverd te worden. Feedback verzonden naar feedback@wovendarkness.com wordt NIET meer behandeld. Jullie kunnen het feedbacksysteem hier vinden; https://wovendarkness.com/feedback. Vragen en/of opmerkingen over het feedbacksysteem kunnen verstuurd worden naar info@wovendarkness.com.
  5. Feedbackdeadline is 25/10/2020 om 22:00.

Wij hopen jullie 7 november weer te zien!
Tot dan!

Met vriendelijke groet,
De Storytellers