Regelsysteem update Stad der Gewoven Duisternis

Beste spelers,

Jullie zullen het niet geloven, maar op onze eerste sessie in 2022 zal onze vereniging haar huidige regelboekje – waarvan wij inmiddels alweer 25 jaar dankbaar gebruik maken – inruilen voor een nieuw regelboekje. Een belangrijk moment voor onze vereniging welke nogal wat voeten in de aarde heeft gehad.

Het nieuwe regelboekje brengt met zich een nieuw regelsysteem welke gebaseerd is op het in 1999 uitgekomen Laws of the Night Revised Edition. Nieuwe versies van regelsystemen zijn onderzocht, maar bleken helaas niet goed aan te sluiten om het spel wat binnen onze vereniging leeft.

Alhoewel dit regelboekje een finale versie is, behouden wij ons het recht om daar waar nodig aanpassingen te doen wanneer spelbalans daarom vraagt.

Ter voorbereiding van het nieuwe regelboekje treffen jullie hieronder een drietal zaken;

  1. Een aantal belangrijke opmerkingen aangaande het nieuwe regelsysteem.
  2. Een kleine roadmap. Deze roadmap delen wij om jullie een duidelijk inzicht te geven in hetgeen jullie de komende maanden kunnen verwachten.
  3. De digitale varianten van de nieuwe documenten.

Opmerkingen

  1. Alle bestaande karakters worden door de ST’s omgezet naar het nieuwe regelsysteem.
  2. Het nieuwe regelsysteem maakt geen gebruik van Beast Traits, maar Morality Traits i.c.m. Virtue Traits (Conscience, Self-Controle & Courage) wij adviseren de hoofdstukken van deze nieuwe Traits goed door te nemen.
  3. Opmerkingen en/of vragen? Stuur ze naar info@wovendarkness.com. Feedback wordt gewaardeerd!

Roadmap

Oktober

November

  • Spelers krijgen na binnenkomst een envelop overhandigd met daarin hun toekomstige charactersheet. Dit charactersheet dient NIET gebruikt te worden tijdens de sessie, maar is enkel ter inzage.

December

  • Alle spelers kunnen d.m.v. feedbackpunten, feedback leveren op hun nieuwe charactersheet.
  • Op Woensdag 8, 15, 22,& 29 december is er de mogelijkheid om op verzoek een Discord-sessie te doen met ST Sander voor vragen en/of uitleg m.b.t. het nieuwe regelsysteem. Aanmelden per e-mail is verplicht.

Januari 2022

  • Het nieuwe regelsysteem LIVE.

Documenten

Stad der Gewoven Duisternis Laws of The Night (Revised) V8
Stad der Gewoven Duisternis Character Creation Guide
Stad der Gewoven Duisternis Introductie (NL)
Stad der Gewoven Duisternis Introduction (EN)
Stad der Gewoven Duisternis Lore Guide
Stad der Gewoven Duisternis Leeg Character Sheet