7 april Sessie 2018

Geachte inwoners van Domein Tilburg,

Bij deze nodig ik u allen uit voor het Elysium in mijn restaurant Fanelli's aan de Sint Josephstraat.

3 Maart sessie 2018

Geachte inwoners van domein Tilburg,

Graag nodig ik jullie allen opnieuw uit voor het Elysium van zaterdag 3 maart, ook namens mijn Seneschal de heer Schuddebeurs. Ik hoop jullie allen in goede doen te ontmoeten in mijn domein Restaurant Fanelli's aan de Sint Josephstraat, alwaar we elkaar op de hoogte kunnen brengen van onze bevindingen van afgelopen maand.

Opnieuw wil ik jullie vragen om iets van artistieke waarde met ons te delen, te tonen, of ten uitvoer te brengen.

Ik hoop u allen te ontmoeten op het Elysium van Maart.

Hoogachtend,

Karel van Soest,
Prins van Tilburg

Sessie van 3 februari 2018

Geachte inwoners van domein Tilburg,

De afgelopen maanden heeft ons geliefd domein Tilburg roerige tijden meegemaakt. Het domein is de eerbiedwaardige leeftijd van 200 jaar gepasseerd, er zijn enkele memorabele momenten geweest, zowel droevig als verrassend. We hebben helaas afscheid moeten nemen van de heer Valmans, de heer Klink is op laffe wijze onderworpen door de heer Cröy-Aerschot, en onze kine hebben op verschillende wijzen van zich laten horen. Ook in naburige domeinen is het één en ander gaande, waarbij we de komende tijd zeker onze zuiderburen in de gaten zullen moeten houden. En natuurlijk kan ik uw in januari uitgesproken steun voor dhr. Schuddebeurs en mijzelf niet onvermeld laten.

Om dit en ander nieuws met elkaar te kunnen delen en op waarde te schatten, wil ik u allen, ook namens mijn Seneschal Schuddebeurs, graag uitnodigen voor het Elysium van zaterdag 3 februari. Ik hoop u vanaf 20u00 te ontmoeten in mijn restaurant Fanelli’s aan de Sint Josephstraat.

Graag wil ik met ingang van heden een aantal in andere domeinen gebruikelijke tradities herstellen.
Eenieder die dat wil, wordt uitgenodigd, aangemoedigd, om zijn artistieke vaardigheden te tonen, of die van zijn protegés. Het zou mij zeer plezieren als iemand reeds in februari enige verstrooiing kan verzorgen.
Daarnaast zal het gebruik van Disciplines in het Elysium niet langer gewaardeerd worden, met de bekende uitzondering voor de Nosferatu om de Maskerade te beschermen. Mocht u toch een Discipline willen gebruiken, wendt U zich dan vooral tot de Keeper.

Hoogachtend,

Karel van Soest,
Prins van Tilburg

6 januari sessie 2018

Ondanks en rumoerig einde van het afgelopen jaar, wil ik alle leden van mijn Hofhouding en het rest van het domein uitnodigen om de jaarwisseling te vieren. In het kader van de veiligheid heb ik in samenspraak met mijn Hoeder een van mijn persoonlijke panden ter beschikking gesteld om te dienen als Elysium. Het adres is Willem II straat 45a. Daar ik de komende tijd bezig zal zijn om de positie van dit domein te versterken, zal ik helaas niet aanwezig kunnen zijn.
Een van de belangrijkste posities van dit domein, die van Beschermheer, is tot op heden nog niet vervuld. Het is aan ieder die het ambieert om naast mijn troon te zitten, om zich te bewijzen in deze tijd.
Hoogachtend,
Joseph Theodor Cröy-Aerschot
Prins van Tilburg
Oudere van clan Brujah,
Kind van Vincencio, de Slachter van Moren.

Herd & Resources

Hieronder zijn de spelregels van Herd & Resources zoals die in de enquete stonden. Vergeet niet om je gratis 2 xp hier aan uit te geven, alle combinaties zijn mogelijk. Je kunt dit aangeven in je feedback, of uit laten checken na de sessie. De meesten van jullie hebben dit inmiddels gedaan.

Herd
Your herd gives you a guaranteed volume of blood for feeding. You don’t have to go very far to hunt; your herd, when available to you, offers you a safe and easy way to sustain your powers. You can take 15 minutes out of play to call on a herd and gain a Blood Trait.

Resources

2 december sessie

Hallau mense,

Normaal hoâh ik altèd rùim van te vaure via via en langs meâhdere kante wel waah ut Eilysium is.

Deize maand bleif ut erg stil en kreig ik maah één berich.

Ik ben de kwaadste nie en dach ik geif ut effe doâh. Ik ziet jullie voâh de deuâh.

Greetz,

Eddie

“Geachte lid van de Camarilla,
Via deze weg wil ik U uitnodiging voor het Elysion van aanstaande zaterdag, te Politiebureau Centrum, Stationsstraat 21, Tilburg. De bijeenkomst neemt een aanvang om 20.00 uur. Ik verheug me op Uw komst.

Abonnement seizoen 2017/2018

De komende november sessie is er weer de mogelijkheid om een abonnement te betalen voor het huidige speeljaar van oktober 2017 tot en met september 2018.

Je hebt de volgende keuze:
*Per sessie: €7
*Per heel jaar €60. Wij garanderen dat we 11 sessies verzorgen, we geven geen refunds. Als je personage buiten je schuld om wordt vernietigd is er wel een coulanceregeling. Omdat de oktobersessie gratis was voor iedereen, krijg je ook twee consumpties op de novembersessie.

Bij voorkeur ontvangen wij het op onze bankrekening NL70SNSB0927205505.

Met vriendelijke groet,

René

November Sessie

IC:
Geachte leden van Domein Tilburg,

Na een grootse en veelbewongen viering van het 200 jarig bestaan van domein Tilburg, is het tijd voor een wat introspectievere elysium avond. Onze gracieuze gastvrouwe van de nacht is Mevrouw Kevelar en de bijzondere locatie is het museum voor hedendaagse kunst "De Pont". Het is mij een waar genoegen om u allen uit te nodigen op deze elysiumavond op zaterdag 4 november vanaf 20:00.

Ook is deze elysiumavond, gezien de kunstzinnige locatie, een uitmuntende kans voor leden van domein Tilburg en andere Geïnteresseerden om zichzelf van zijn of haar meest kunstzinnige kant te laten zien.

Hoogachtend,
Prins William Valmans
Verheven, Bekende en Beroemde prins van Tilburg
Ondernemend bevonden voor zijn steun in de strijd tegen de Sabbat.
Dapper bevonden voor zijn aanval op een Sabbat bolwerk.

OC:
Komende sessie is op 4 november 2017
We hoorden wat geruchten dat characters het Elysium op een andere plaats willen laten plaats vinden.
Fijn dat jullie meedenken en doen.
De plaats van het elysium is altijd aan de Prins, dus probeer dit eerst IC/OOC met hem te bespreken.
Ook willen wij als ST's graag weten waar het gaat plaatsvinden en wat er door ons en wat door spelers gedaan mag en kan worden geregeld.
Sommige dingen kunnen door IC of OOC omstandigheden nu eenmaal wel of niet.
Bijvoorbeeld Elysium in het Leijpark word zeer lastig aangezien dit buiten is en tussen de ongezellige weerwolven.
Dus om te faciliteren zullen jullie moeten informeren en communiceren, zodat we er weer wat leuks van kunnen maken. Doe dit ruim van te voren en niet in de week voor de sessie.
Met vriendelijke groet jullie ST's

20 jarig Jubileum Sessie van 7 oktober

Geachte Leden van Domein Tilburg,
Het tweehonderd jarige bestaan van Tilburg als een Camarilla stad is een gebeurtenis die niet ongemerkt voorbij mag gaan. Graag wil ik u allen dan ook uitnodigen voor een een feestelijke jubileum Elysium avond, waar wij gezamenlijk terug kunnen blikken op de rijke en vaak bewogen geschiedenis van Tilburg.
Een expositie over de geschiedenis van Tilburg zal door ons samengesteld worden op deze avond, en daarom verzoek ik u allen om voorwerpen met historische waarde mee te nemen naar deze bijeenkomst, alwaar het hele domein deze kan aanschouwen en kan leren over de geschiedenis van dit prachtige domein.
Ik hoop u allen te mogen begroeten op zaterdag 7 oktober in de milieustraat van Tilburg. Deze maal begint de bijeenkomst om zeven uur in de avond, maar voor zij die een bijdrage willen leveren aan het exposé, is het wenselijk om iets eerder aanwezig te zijn.
Hoogachtend,
Prins William Valmans
Verheven, Bekende en Beroemde prins van Tilburg
Ondernemend bevonden voor zijn steun in de strijd tegen de Sabbat.

September Sessie en jubileum

Hallo Speler,

De sessie na de zomerstop is weer in aantocht. Sommigen verlangden er zo naar dat ze niet wachten konden feedback hiervoor op te sturen.
Goed nieuws je bent nog niet te laat.
Feedback deadline 20 augustus voor 22:00u

In oktober hebben we ons 20 jarig jubileum:
vanaf 14:00u tot 18:00u middag borrel en babbels
vanaf 19:00u tot 23:00u spel
Vanaf 23:00u na borrelen.
Spelen is voor iedereen in oktober sessie gratis, en diegene met een jaarabonnement krijgen twee gratis drankjes.
Weet jij iemand die er niet mag ontbreken, vraag het die persoon of geef ons een contact (emailadres).
Dan nodigen wij die persoon uit. Oud-spelers mogen hun oude personage spelen mits nog levend, anders is er de mogelijkheid dat wij een speciaal personage schrijven voor hen.

Tevens willen mensen een t-shirt van de vereniging? Hij gaat ongeveer 15 euro kosten. Zo ja geef je maat door, M/L/XL.

Syndicate content